Експертните преводачи на Вашите услуги

Сподели

Може да се каже, че светът вече няма граници. Единствената останала е езиковата бариера за повечето хора, дори и за тези, които разбират и говорят на английски. Все още не всеки човек го владее, но пък за сметка на това, всеки поглежда към чужбина и проявя интерес към възможностите, които света предлага. Именно тук идват на помощ преводаческите услуги.

За какво са ни необходими те?

Да речем, че имате желанието да се установите в чужда страна за неопределен период от време, като например, за да учите или работите. В такъв случай ще са Ви необходими документи, които да Ви позволяват да изкарвате пари или да следвате в чуждестранен университет. Тук става ясно, че няма как сами да преведете документа, а дори и да знаете езика толкова добре и да разполагате с терминологията, няма как да го легализирате сами. За това Ви е нужна помощта на професионалисти, които са учили и имат опит точно в тази сфера!

Кои са професионалистите?

В България днес има много преводачески агенции или преводачи на свободна практика, които предлагат услугите си за всевъзможни цени. Но тук цената не е най-големия въпрос, въпреки че е важна. За да сте сигурни, че документите Ви са преведени правилно, имат същата тежест както на оригиналния, така и на преведения език и ще важат със същата сила, Ви трябва напълно лицензирана агенция – ПроТранс Експерт! Не само разполагат с огромна терминологична база от данни необходима за всеки вид документи, те спазват пълна конфиденциалност на данните Ви. Превеждат винаги без грешка, благодарение на методите си за двойна проверка и легализират документи, защото имат всички необходими сертификати и договори с Министерство на външните работи и дирекция „Консулска служба“. Те предлагат максимално удобство на клиента, освен експертна и бърза работа! Просто трябва да попълните онлайн формата и да заявите поръчката си в сайта им, всичко останало оставете на тях!

Няма да бъдете разочаровани!