Category

За дома

ДомаКатегория “За дома” в блога “Блог Амарте” е насочена към теми, свързани с домакинството, дизайна на интериора и домашна индустрия. В нея се дават съвети и идеи за убавяване на дома, както и информация за нови продукти и тенденции в домашния сектор.

Как да различим укулеле от другите китари?

За дома ян. 18, 2023

Сред всички съществуващи необичайни музикални инструменти трябва да обърнем специално внимание на укулеле. Това е една малка китара, която има свой собствен специален уникален звук. На външен вид тя прилича на акустичната китара, но разликата между двете е огромна. Ако внимателно следвате движенията на пръстите на музиканта, може да се отбележи, че те напомнят “скачане на бълха.” Смята се, че…

Да сменим зимния гардероб

За дома ян. 18, 2023

Започнете смяната на зимния гардероб с летен от дънките, джинсите и панталоните, тъй като те се обуват най-често и е добре да имате няколко прохладни, тънки и удобни за носене панталона. Изберете си от онлайн магазините страхотни дамски панталони от памучен плат. Това лято са модерни много впити панталони или с леко смъкнато дъно с намачкан ефект или за по-смелите…

Как да изберем подходящата чанта за бебешка количка: Съвети от експертите

За дома ян. 16, 2023

Когато имате бебе, ще прекарвате повече време навън с него от всякога. Независимо дали излизате на разходка, или изпълнявате задачи с количката, поддържането на всичко организирано може да бъде предизвикателство. Не искате да се притеснявате за забравена закуска, памперс и смяна на дрехите едновременно. А дори и да успеете да проследите всичко, носенето на всичко със себе си е тромафчантиво….

Преглед на най-добрите бебешки колички: Ръководство за купуване, което ще ви помогне да изберете правилната количка

За дома ное. 18, 2022

В днешната статия ще разгледаме следните често задавани въпроси : Кои са най-добрите модели бебешки и детски колички на пазара в момента? В какъв ценови диапазон можете да ги закупите? Какви са функционалностите, предимствата и недостатъците на всеки модел? За кой сезон, коя възраст и кой тип терени са подходящи? На какво да обърнем внимание при покупка на бебешка количка….