Дънки

Да сменим зимния гардероб

За дома ян. 18, 2023
Сподели

Започнете смяната на зимния гардероб с летен от дънките, джинсите и панталоните, тъй като те се обуват най-често и е добре да имате няколко прохладни, тънки и удобни за носене панталона.

Изберете си от онлайн магазините страхотни дамски панталони от памучен плат.

Дънки

Това лято са модерни много впити панталони или с леко смъкнато дъно с намачкан ефект или за по-смелите с раздрънчен ефект. Предната и задната част на кройката са с джобове, а копчетата са ефектни и лъщящи. Изглежда женствено и закачливо, долната част на впитите крачоли да бъде подвита на тесен маншет. Така ще се чувствате комфортно и прохладно и когато ви е най-горещо. Ако изберете памучен плат, наподобяващ деним, то заложете на модел с модерни накъсвания в областта на коленете и не се притеснявайте да се появите така навсякъде. Идеята е да демонстрирате небрежен и спокоен вид.

След като сте си избрали основния елемент на облеклото, можете да си купите и няколко подходящи блузки, след което не забравяйте да поразгледате онлайн бутиците и за някоя романтична, женствена рокля и няколко поли. При тях тази година

Бъдете естествена и женствена с елегантна дълга рокля в летните горещини.

Дънки

Актуалните дълги рокли се конструират в класически силует с модерни акценти или с актуални асиметрични модели. Много модерно е райето, големите точки и дантелените акценти. Актуални са също плисето, надиплянето, клош ефектите, воланите и др. Правите рокли с цепки се предлагат предимно от коприна, а материите от памучно трико са с тясна горна част и разкрояващи се от талията на долу. Талията се подчертава с колан от същия плат, който се завръзва на джувка. Тези модни изкушения са колкото разхлаждащи, удобни и практични, толкова и привлекателни за среща, разходка сред природата и свободното време. Освен това са идеалния начин любимия да ви покани на вечеря след като сте прекарали деня заедно на плажа

Здравейте, аз съм Александър, студент и автор на личния блог “Блог Амарте”. Обича да посещавам планината и да живея активно. В блога си пиша за усоволстеие и съм открит за партньорство с други автори. Бизнес е една от любимите ми теми за дискусия и анализ. Ще се радвам да поделям полезна информация и съвети за бизнес, и други теми с читателите си.