Как да си направим спортни весели обувки

Сподели

Ако класическите бели кецове или маратонки вече са ви омръзнали или ви изглеждат прекалено семпли, обрани и обикновени, то с малко усилие и материали за рисуване по текстил, плюс щипка добра воля и въображение може да приковете околните със стила си. За целта ако не разполагате с подходящи обувки или маратонки, може да изберете обувки разпродажба.

Как да започнем да творим

Белите маратонки са идеални за работа. Такива може да изберете от стария арсенал вече или да купите от и онлайн.

Какви материали да подготвим

Освен маркер и акрилни бой, може да използвате цветни панделки, пайети, мъниста, копчета и всичко, с което разполагате и ви е под ръка. За целта не забравяйте да изберете маркови дамски обувки на ниски цени, по които да творите.

По време на работа

По време на работа трябва да внимавате единствено за симетрично разполагане на шарки и краски. Когато сте готови с всичко, фиксирайте цветовете с горещ въздух. Сешоарът ще свърши добра работа. С тази завършителна фаза ще сте подготвили новите си маратонки за пране при 30 градуса.

По време на рисуване

За напористите и притеснителни, нека веднага да споменем, че за да направите скучните си обувки забавни и различни не ви е нужно нищо повече от желание. Не си мислете, че трябва да имате диплом за живопис или да сте завършил моден дизайнер. Може да изрисувате любими цветя, пейзажи, животински мотиви  всичко, което ви хрумне на първо време. Ако ви се отдава работа с игла и конец, може да пришиете мъниста и пайети за повече ефект по вашите дамски пролетни обувки.

[bctt tweet=”За да сте неповторими и да имате обувки-уникат – идеите нямат ограничения за форми, размери и цветове” via=”no”]

Може да се простирате по обсега на цялата маратонка или спортни кецове или да се съсредоточите само в един ъгъл. Всичко зависи единствено от вас. Може да използвате и готови апликации, и дори бродерия.

Тази статия е посетена 1 пъти, 1 посещения(е) днес