Коя е най-добрата преводаческа агенция в София?

Сподели

Все по-често се налага да търсим помощ от знаещи и можещи лицензирани преводачи, които да преведат документите ни.

Това е така, защото международния пазар е по-достъпен от всякога и вратите на света са широко отворени за живот и бизнес. Но в тази свобода има известни рестрикции, особено що се отнася до важни документи и техния превод. Ако искате те да важат с пълна сила, навсякъде където трябва да бъдат представени и във всяка държава, то тогава непременно имате нужда от услугите на заклет преводач, който може и да легализира Вашия документ след като той бъде преведен. Открийте най-добрата преводаческа агенция в София!

ПроТранс Експерт.

Ето го и отговора на въпроса! Когато става дума за професионалисти в сферата на преводите – ПроТранс Експерт покриват всички критерии изисквани, както от закона и съответните институции, така и от всеки един клиент. Вие имате нужда от помощта на напълно легитимна агенция, която работи в договор с Министерството на външните работи и дирекция „Консулска служба“, за да бъде всеки превод легализиран. За тази цел, пък, агенцията трябва да разполага с филолози, положили успешно изпити от Университет, получили сертификати за завършени нива на съответния език или езици, получил лиценз за преводач и упълномощен да ги извършва!

Всичко това и повече!

ПроТранс Експерт е агенция с 9 годишен стаж в услугите на превода и легализацията, но нека не Ви плаши младостта им! Колектива им е съставен от изключителни експерти с голям опит и много знания! Освен, че работят с повече от 40 езика, които да Ви помогнат във всяка точка на света, те го правят бързо и качествено, защото всеки от тях е висококвалифициран професионалист! Офисите им са разположени в София и Благоевград, но най-хубавата част от работат с тях, е че не се налага да ги посещавате! Те са улеснили процеса като предоставят на своите клиенти онлайн услуга. Единственото, което трябва да направите е да им изпратите своя документ чрез сайта, а това става изключително лесно.

Посетете го сега и получете превода си в най-кратки срокове! 

Тази статия е посетена 1 пъти, 1 посещения(е) днес